Groepsaccommodatie

Volgens Rolando Toro jr. en Sandra Salmasso is ons Centrum voor Zingeving de mooiste lokatie voor Biodanza in Europa!

Groepsaccommodatie

 De zaal is 180 m2, prachtige houten vloer, de ambiance is geweldig!

Groepsaccommodatie Dans

De ideale plek om te dansen, Tango, stijldansen, volksdansen, elke dans. De houten dansvloer is 180 m2! En er is een goede geluids installatie!

Tantra

Centrum voor Zingeving is de ideale plek voor Tantra weekenden, Tantra weken, Tantra massage etcetera vanwege de heerlijke sfeer in het gebouw, het is goed warm te krijgen, er zijn matrassen, dekens en fijne plekjes om te zitten en/of liggen.

Groepsaccommodatie yoga

De ideale plek om in groepen met elkaar te werken: Biodanza, dans, yoga, meditatie, bewustzijnsgroepen, familieopstellingen, vasten, tantra, etc.

Groepsaccommodatie meditatie

Ons Centrum voor Zingeving, de ideale plek om in groepen met elkaar te werken: Biodanza, dans, yoga, meditatie, bewustzijnsgroepen, familieopstellingen, vasten, tantra, etc.

33 slaapplaatsen

Matrassen, kussens en dekbedden zijn aanwezig / douches mannen 4x en vrouwen 4x / huur beddegoed linnegoed mogelijk / eindschoonmaak zelf of tegen betaling laten doen

Groepsaccomodatie Vasten

Apart afsluitbaar restaurantgedeelte / keuken inclusief vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, pannen, kopjes, eetgerei / mogelijkhed tot inhuren van kok